Lipunmyynti

 

Osallistuaksesi perjantain 22.10. pääjuhlaan Logomolla ja tätä seuraaviin hulppeisiin jatkoihin sekä lauantain silliaamiaiselle, sinulla on oltava vuosijuhlalippu. Liput myydään pareittain eli juhliin ilmoittaudutaan avecin kanssa. Tänä vuonna on tulossa myös rajoitettu erä yhden hengen lippuja myyntiin. Lipunmyynti toteutetaan vuonna 2021 Kide Appissa. Lipunmyynnistä löydät lisää tietoa Turun KY:n 71. vuosijuhlien Facebook-tapahtumasta sekä KY-Aktiiville lähetetystä sähköpostista. 

Huomioithan, että ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoilla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua vuosijuhlille vieraaksi eikä aveciksi. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien vuosikurssit tarkistetaan. Pupuilla on kuitenkin mahdollisuus osallistua näihin kekkereihin nakkeilun kautta, mistä tiedotetaan pikimmiten vuosikurssin sähköpostilistoille.

Lippujen peruutusehdot

Vuosijuhlalipun voi esteen sattuessa peruuttaa seuraavin ehdoin:
  • Viimeistään sunnuntaina 17.10. tapahtuvista peruutuksista ostaja saa lipun hinnan takaisin.
  • Mikäli palautus tehdään 18.10. tai sen jälkeen palautamme lipun hinnasta puolet.
Otathan huomioon, että emme hyvitä Kide.appin palvelumaksua kummassakaan tapauksessa. Lippua ei ole mahdollista myydä itse eteenpäin Kide.appin kautta. Kaikki peruutukset tapahtuvat vuosijuhlat@tuky.fi kautta ja peruutetut liput siirtyvät jonotuslistalla oleville henkilöille. Jonotuslista muodostuu Kide.appin ilmoittautumisen yhteydessä nopeusjärjestyksessä.