Osallistuaksesi perjantain 21.10. pääjuhlaan ja tätä seuraaviin hulppeisiin jatkoihin sekä lauantain silliaamiaiselle, sinulla on oltava vuosijuhlalippu. Tiedot lipunmyynnistä löydät KY-Aktiiville lähetetystä sähköpostista.

Huomioithan, että ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoilla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua vuosijuhlille vieraaksi eikä aveciksi. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien vuosikurssit tarkistetaan. Pupuilla on kuitenkin mahdollisuus osallistua näihin kekkereihin nakkeilun kautta.

Lippujen hinnat:

Turun KY:n jäsen (myös avec): 140 €

Opiskelija, ei Turun KY:n jäsen (vain avec): 150 €

Muu vieras (vain avec): 160 €

Kide.app -lipunmyynti 23.9.

Varsinainen vuosijuhlien lipunmyynti tapahtuu Kide.appissa perjantaina 23.9. klo 16. Ilmoittautumislinkki julkaistaan torstain 22.9. aikana KY-Aktiivin sähköpostilistalle, vuosijuhlien Instagram-tilille sekä Turun KY:n 72. vuosijuhlien Facebook-tapahtumaan, olethan siis kuulolla!

Tarjouskauppa 23.9.-25.9.

Viimeinen mahdollisuus vuosijuhlalippujen ostoon on tarjouskauppa, joka alkaa Kide.app -myynnin jälkeen perjantaina 23.9. klo 18 ja jatkuu sunnuntai-iltaan 25.9. klo 23.59 asti. Tarjoukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi.

Lippuja huudetaan minimissään 1 kpl ja maksimissaan 2 kpl. Tarjottava minimihinta per lippu on 160 euroa. Tarjouskaupassa lipuista on myynnissä vain pieni osa, joten lipun saavat ne onnekkaat, joiden tarjous tai tarjousten yhdistelmä muodostaa suurimman summan. Tarjouskilpailun voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heti maanantaina 26.9.

Peruutusehdot

Vuosijuhlalipun voi esteen sattuessa peruuttaa seuraavin ehdoin: Viimeistään sunnuntaina 16.10. tapahtuvista peruutuksista ostaja saa puolet lipun hinnasta takaisin. Otathan huomioon, että emme hyvitä Kide.appin palvelumaksua. Mikäli palautus tehdään maanantaina 17.10. tai sen jälkeen, emme valitettavasti hyvitä lipun hintaa.

Lippua ei ole mahdollista myydä itse eteenpäin Kide.appin kautta. Kaikki peruutukset tapahtuvat vuosijuhlat@tuky.fi kautta ja peruutetut liput siirtyvät jonotuslistalla oleville henkilöille. Jonotuslista muodostuu Kide.app -ilmoittautumisen yhteydessä nopeusjärjestyksessä.