Sinustako vuosijuhlien nakki?

 

 

 Vuosijuhlatiimi on paiskinut hommia jo hyvän tovin taatakseen kuntalaisille upean vuosijuhlakokemuksen. Näin suuret ja loistokkaat juhlat eivät kuitenkaan valmistu itsestään. Tarvitsemmekin pankin räjäyttämiseen myös hieman apua. Vakiintuneen käytännön mukaan puput eivät pääse vuosijuhlille mukaan vieraan asemassa, mutta vuosijuhlien nakkina pääset aitiopaikalta seuraamaan juhlahumua käytännön tehtävien parissa. Muutaman tunnin työpanoksella lunastat lippusi mitä maineikkaammalle Sillikselle sekä myöhemmin syksyllä Parkilla järjestettäviin nakkien kiitosbileisiin. Kuten vuosijuhlien illalliskortit, myös nakkivuorot menevät vuodesta toiseen kuin kuumille kiville. Seuraa siis vuosijuhlien tiedotusta tarkasti läpi syksyn päästäksesi osaksi näitä Turun KY:n loistokkaimpia juhlia!

 

Nakkeja tarvitaan pitkin vuosijuhlapäivää erilaisiin järjestelytehtäviin.  Jokaisella nakilla on siis oma vastuualueensa, joka on vain tietyn ajankohdan ajan tietyssä paikassa. Yleisen nakkihaun lisäksi tarvitaan oma-aloitteisia, vastuuta kantavia ja organisaatiokykyisiä vastuunakkeja, jotka pitävät huolen, että kaikilla alueilla homma toimii ja nakit puhaltavat yhteen hiileen. Vastuunakit eli erikoisnakit ovat vuosijuhlatiimin kanssa laajemmin yhteistyössä jo juhlien lähestyessä ja saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä. Kokemus tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista on hyödyksi, mutta tärkeintä on motivaatio sekä into päästä järjestämään upeaa tapahtumakokonaisuutta. Kokemuksena vastuunakkeilu on ainutlaatuinen ja opettavainen, eikä näiden ”makkaroiden” työpanosta jätetä huomiotta, esimerkiksi tulevia hallitushakuja ajatellen. 

 

Erikoisnakit

 

Olet sitten hionut taitojasi valokuvaamisessa tai kuskin tehtävissä, taidoillesi löytyy kysyntää. Hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi, päättyen sunnuntaina 12.9. klo 23:59. Perustelethan hakemuksessasi mahdollisimman kattavasti, miksi juuri sinut tulisi valita kyseiseen pestiin. Samalla hakemuksella voi hakea myös useampaan tehtävään, mutta ilmoitathan pestien ensisijaisuusjärjestyksen selkeästi hakemuksessasi. Tuloksista ilmoitetaan viimeistään tiistain 14.9. aikana.

 

Mikäli sinua ei valita erikoisnakiksi, on sinulla vielä  hyvä mahdollisuus hakea nakin tehtäviin ja tienata itsellesi liput sillikselle ja nakkien kiitosbileisiin. Merkitsethän kalenteriisi jo nyt jännittävän nopeusilmopäivän 16. syyskuuta, lisää tietoa on luvassa myöhemmin sähköpostissa KY-Aktiivi listaa seuraaville!

 

Jo ennen pääpäivää alkavat tehtävät:

 

Fiinitiimi:

Oletko aikataulutuksen ja organisoinnin rautainen ammattilainen? Pysyykö sinulla langat käsissä hektisissäkin tilanteissa? Johdatko esimerkilläsi tiimiläisesi menestykseen? Tarvitsemme tueksemme osaavia ja omatoimisia töpöhäntiä, jotka eivät pelkää ottaa vastuuta. Näissä tehtävissä pääset johtamaan monikymmenpäistä joukkoa vuoden häikäisevämmässä gaalassa ja saat arvokasta kokemusta tapahtumien järjestämisestä, josta on takuulla etua myös jatkossa hakiessa mukaan TuKYn toimintaan. 

 

Cocktail-kanuuna 2 kpl, saa hakea pareittain:

Cocktail-kanuunat vastaavat cocktailtilaisuuden järjestämisestä ja sujuvuudesta itse juhlapäivänä sekä aikataulun suunnittelusta. Tehtävään saatte avuksi tehokkaan nakkijoukon, joiden tiiminvetäjinä toimitte. Tässä tehtävässä eduksi ovat taito tehokkaaseen aikatauluttamiseen, aikaisempi tiiminvetäjäkokemus ja hyvä paineensietokyky.

 

Pääjuhlapamppu :

Pääjuhlapamppu vastaa Logomon juhlatilaisuuden sujuvuudesta unohtamatta pienintäkään yksityiskohtaa. Aiempi ravintola- ja tarjoilukokemus sekä johtamiskokemus katsotaan eduksi, muttei ole missään nimessä pakollista. Etsimme ennen kaikkea tarmokasta organisoijaa, jolla on järjestelmällinen ote tekemiseen. 

 

Jatkojohto 2 kpl, saa hakea pareittain:

Hei sinä innokas jatkojen järjestäjä, haluatko olla järjestämässä yksiä Turun suurimpia jatkoja Logomossa? Tässä tehtävässä vastaatte parisi kanssa vuosijuhlien jatkojen järjestelyistä, visuaalisesta ilmeestä sekä aikataulusta. Toivomme sinulta hyviä organisointitaitoja, aikaisempaa tapahtumanjärjestyskokemusta ja kykyä heittäytyä ja kannustaa muita!

 

Parkkipora:

Parkkiporana olet takaamassa jatkojen jatkot Vuosijuhlien jälkeen 23.10. ja Silliksen päätyttyä 24.10 TuKY:n iki-ihanalla Parkila. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Etsimämme henkilö on aikataulutuksen mestari ja ennen kaikkea tiimin tsemppaaja ja yhteishengen kasvattaja!

 

Sillistiimi

 

Suursilli 2 kpl, saa hakea pareittain:

 Sillis muiden Turun KY:n tapahtumien tapaan vaatii vapaaehtoistyötä onnistuakseen. Haemmekin nyt kahta Suursilliä vastuunakeiksi Sillikselle, joiden tehtävänä on valvoa, ohjata ja organisoida Sillisnakkien työntekoa. Kyseessä on yksi koko vuosijuhlien vaativimmasta ja palkitsevimmasta vastuunakista. Tämä on siis pesti, johon kannattaa ehdottomasti hakea! Kaipaamme suursilleiltämme oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä ennen kaikkea heittäytymiskykyä. Lähde mukaamme luomaan vuoden kovimpia bileitä!

 

Yrityssuhdetirehtööri:

Oli juhla mikä tahansa, ovat sponsorit enemmän kuin tervetulleita. Tässä roolissa tehtävänäsi on auttaa Sillistiimiä hankkimaan yritysyhteistyökumppaneita. Laajempi budjetti mahdollistaa entistäkin hulppeammat juhlat rahan virratessa erinäisistä pakollisista menoeristä uusiin aktiviteetteihin ja spektaakkeleihin! Tehtävässä pääset kontaktoimaan kanssamme Turun seudun yrityksiä. Opit myös samalla, miten kirjoitetaan nopeasti sähköposti, josta kylmäsydämisinkin yritysjohtaja lämpenee. Aiempi kokemus myynnistä sekä aktiivinen asenne tekemiseen katsotaan eduksi.

 

Järjestyksenvalvojat:

Järjestyksenvalvojan tehtävään hakemisen ehtona on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Tehtävät ajoittuvat lauantaina järjestettäville silliksille, käsittäen silliksen ja sen jatkot. Työkokemus alan tehtävistä lasketaan eduksi. Tule mukaan järjestämään turvallisia juhlia!

 

Tiskijukka:

Virtaako musiikki suonissasi? Mikäli intohimonasi on tiskijukkana toimiminen ja haaveilet yleisön täydellisestä villitsemisestä silliksellä, on tämä tehtävä luotu sinua varten. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta dj:nä toimimisesta tapahtumissa, heittäytymiskykyä sekä luonnollisesti pettämätöntä kykyä koota silliksen räjäyttävä settilista.  Mikäli sinulta löytyy omat laitteet tiskijukkana toimimiseen, kannattaa se mainita hakemuksessasi.

 

Yleiset 

 

Kuljetuskunkku:

Hei sinä organisoinnin taitaja, nyt on haussa erikoisnakki, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa! Mikäli langat pysyy käsissäsi kiireestä huolimatta, sovit erinomaisesti tähän tehtävään. Tehtävänäsi on koordinoida yhdessä VIP-kuljettajien, pakukuskien ja linja-autojen kanssa, että kaikki ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Sinun ansiostasi vieraat ovat perillä ajallaan ja kenenkään ei tarvitse turhaa odotella. Et pelkää ottaa vastuuta ja kommunikoit rohkeasti tiimien välillä niin, että kuljetukset sujuvat mutkitta.

 

Valokuvaajat:

Tehtävänäsi on toimia vuosijuhlatiimin markkinointitiimin sekä vuosijuhlien kuvaamisesta vastaavan alan ammattilaisen alaisuudessa ja hoitaa yhdessä heidän kanssaan vuosijuhlakauden valokuvausta. Edellytyksenä tehtävään hakemiseen on oma järjestelmäkamera tai videokamera ja hyvät kuvaustaidot. Jos sinulta löytyy oma internet-portfolio tai jokin some-kanava, josta voimme työn jälkeä tutkia, on se ehdottomasti etu tähän tehtävään hakemisessa. Bonuksena tässä tehtävässä saat ilmaisen pääsyn vuosijuhlakauden tapahtumiin laajemminkin ilman jonotusta tai muuta lippustressiä!

**

Itse pääjuhlapäivälle haettavat erikoisnakit:

 

Pakukuskit:

Tehtävänäsi on toimia vuosijuhlaviikon aikana erinäisissä kuljetustehtävissä. Edellytyksenä vähintään B-ajokortti, mutta C- tai sitä laajemman ajo-oikeuden kortti lasketaan eduksi. Eduksi lasketaan myös se, jos hakijan on mahdollista saada edullisesti tai ilmaiseksi pakettiauton käyttöönsä.

 

VIP-kuskit:

Tehtävänäsi on huolehtia pääjuhlapäivänä vuosijuhlien kutsuvieraiden kyydityksistä vuosijuhlien yhteiskumppanina toimivan autoliikkeen tarjoamilla edustusautoilla. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia sekä vastuullista käytöstä ja ajotyyliä. Työkokemus kuljetusalalta katsotaan luonnollisesti eduksi.

 

Medianakit:

Medianakkina (6) avustat valo- ja ääniteknikkojamme avustavissa tehtävissä, jotta juhlamme saavuttavat ansaitsemansa loiston ja huikean äänimaailman. Pysyvätkö johdot kädessäsi ja olet nopea oppimaan uutta? Tästä loistava nakki pääjuhlapäivälle!