Sinustako vuosijuhlien nakki?

 

 

 Vuosijuhlatiimi on paiskinut hommia jo hyvän tovin taatakseen kuntalaisille upean vuosijuhlakokemuksen. Näin suuret ja loistokkaat juhlat eivät kuitenkaan valmistu itsestään. Tarvitsemmekin pankin räjäyttämiseen myös hieman apua. Vakiintuneen käytännön mukaan puput eivät pääse vuosijuhlille mukaan vieraan asemassa, mutta vuosijuhlien nakkina pääset aitiopaikalta seuraamaan juhlahumua käytännön tehtävien parissa. Muutaman tunnin työpanoksella lunastat lippusi mitä maineikkaammalle Sillikselle sekä myöhemmin syksyllä Parkilla järjestettäviin nakkien kiitosbileisiin. Kuten vuosijuhlien illalliskortit, myös nakkivuorot menevät vuodesta toiseen kuin kuumille kiville. Seuraa siis vuosijuhlien tiedotusta tarkasti läpi syksyn päästäksesi osaksi näitä Turun KY:n loistokkaimpia juhlia!

 

Nakkeja tarvitaan pitkin vuosijuhlapäivää erilaisiin järjestelytehtäviin.  Jokaisella nakilla on siis oma vastuualueensa, joka on vain tietyn ajankohdan ajan tietyssä paikassa. Yleisen nakkihaun lisäksi tarvitaan oma-aloitteisia, vastuuta kantavia ja organisaatiokykyisiä vastuunakkeja, jotka pitävät huolen, että kaikilla alueilla homma toimii ja nakit puhaltavat yhteen hiileen. Vastuunakit eli erikoisnakit ovat vuosijuhlatiimin kanssa laajemmin yhteistyössä jo juhlien lähestyessä ja saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä. Kokemus tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista on hyödyksi, mutta tärkeintä on motivaatio sekä into päästä järjestämään upeaa tapahtumakokonaisuutta. Kokemuksena vastuunakkeilu on ainutlaatuinen ja opettavainen, eikä näiden ”makkaroiden” työpanosta jätetä huomiotta, esimerkiksi tulevia hallitushakuja ajatellen. 

 

Erikoisnakkihaku aukeaa 6.9. ja päättyy 11.9. klo 23:59. Yleisnakkihaun nopeusilmo aukeaa 14.9. klo 12. 

 

 

 

 

Cocktail-kanuuna

Cocktail-kanuuna vastaa pääjuhlaa edeltävän kutsuvierastilaisuuden, cocktailjuhlan eli kokkareiden ennakkojärjestelyistä ja tilaisuuden sujuvuudesta itse juhlapäivänä. Et ole kuitenkaan tehtävässäsi yksin vaan apunasi on muita nakkeja, joiden tiiminvetäjänä toimit. Tehtävässä katsomme eduksi taidon tarkkaan aikatauluttamiseen, aikaisemman tiiminvetäjäkokemuksen ja hyvän paineensieto- ja organisointikyvyn.

Pääjuhlapamppu 2 kpl, saa hakea pareittain

Pääjuhlapamppu vastaa Turun VPK:n talon juhlatilaisuuden sujuvuudesta unohtamatta pienintäkään yksityiskohtaa. Aiempi ravintola- ja tarjoilukokemus sekä johtamiskokemus katsotaan eduksi, muttei ole missään nimessä pakollista. Etsimme ennen kaikkea tarmokasta organisoijaa, jolla on järjestelmällinen ote tekemiseen.

Jatkojohto 2 kpl, saa hakea pareittain

Tässä tehtävässä saatte parisi kanssa vastata vuosijuhlien jatkojen järjestelyistä. Toivomme sinulta hyviä organisointitaitoja, aikaisempaa tapahtumanjärjestyskokemusta ja kykyä heittäytyä ja kannustaa muita!

Suursilli 2 kpl, saa hakea pareittain

Sillis, kuten muutkin Turun KY:n tapahtumat, vaatii vapaaehtoistyötä onnistuakseen. Pelkästään työ ja halu auttaa ei kuitenkaan monesti riitä: siksi haemmekin nyt kahta suursilliä vastuunakeiksi sillikselle. Suursillien tehtävänä on valvoa, ohjata ja organisoida sillisnakkien työntekoa. Kyseessä on yksi koko vuosijuhlien vaativimmasta ja palkitsevimmasta vastuunakista, joten tämä on pesti, johon kannattaa ehdottomasti hakea! Kaipaamme suursilleiltämme luovuutta, organisointitaitoa sekä heittäytymiskykyä.

Kuljetuskunkku

Tykkäätkö työskennellä paineen alla ja osaatko pitää langat käsissäsi kiireestä huolimatta? Tehtävänäsi on koordinoida yhdessä VIP-kuljettajien, pakukuskien ja linja-autojen kanssa, että kaikki ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Olet vuosijuhlien hermokeskus ja sinun ansiostasi vieraat ovat perillä ajallaan ja kenenkään ei tarvitse turhaa odotella. Et pelkää ottaa vastuuta ja kommunikoit rohkeasti tiimien välillä niin, että kuljetukset sujuvat mutkitta.

Valokuvaajat

Tehtävänäsi on toimia vuosijuhlatiimin markkinointitiimin alaisuudessa ja hoitaa yhdessä heidän kanssaan vuosijuhlakauden valokuvausta. Edellytyksenä tehtävään hakemiseen on oma järjestelmäkamera ja hyvät kuvaus- sekä editointitaidot. Jos sinulta löytyy näyttöä osaamisestasi esimerkiksi oman internet-portfolion tai jonkin somekanavan muodossa, on se ehdottomasti etu tähän tehtävään hakemisessa.

Yrityssuhdetirehtööri 2 kpl, saa hakea pareittain

Omaatko myyntikokemusta? Siedätkö hyvin tiukkoja deadlineja ja pidät tulostavoitteellisesta työstä? Jos vastasit kyllä yhteenkin kysymyksistä, on tehtävänäsi toimia vuosijuhlatiimin yrityssuhdevastaavien alaisuudessa ja varmistaa vuosijuhlien historian menestynein yritysyhteistyökuvio. Toivomuksena jo edellä mainittujen kokemusten lisäksi on erityisesti suoramyyntikokemus.

Pakukuskit

Tehtävänäsi on toimia vuosijuhlaviikon aikana erinäisissä kuljetustehtävissä. Edellytyksenä vähintään B-ajokortti, mutta C- tai sitä laajemman ajo-oikeuden kortti lasketaan eduksi. Eduksi lasketaan myös se, jos hakijan on mahdollista saada edullisesti/ilmaiseksi pakettiauto käyttöönsä – tämä mahdollisuus kannattaa siis ilmaista jo hakemuksessa.

VIP-kuskit

Tehtävänäsi on huolehtia pääjuhlapäivänä vuosijuhlien kutsuvieraiden kyydityksistä vuosijuhlien yhteiskumppanina toimivan autoliikkeen tarjoamilla edustusautoilla. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa B-ajokorttia sekä erityisen vastuullista käytöstä ja ajotyyliä. Työkokemus kuljetusalalta katsotaan eduksi.

Medianakit

Medianakkina avustat valo- ja ääniteknikkojamme avustavissa tehtävissä, jotta juhlamme saavuttavat ansaitsemansa loiston ja huikean äänimaailman. Pysyvätkö johdot kädessäsi? Oletko nopea oppimaan uutta? Tästä loistava nakki pääjuhlapäivälle!

Baarimikot

Tehtävänäsi on toimia pääjuhlapäivän tilaisuuksissa anniskelutehtävissä. Aiempi anniskelualan työkokemus katsotaan eduksi, ja anniskelupassi on plussaa.

Järjestyksenvalvojat

Järjestyksenvalvojan tehtävään hakemisen ehdottomana ehtona on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Kokemus alan tehtävistä lasketaan eduksi. Huomioithan, että tehtävä ajoittuu silliaamiaiselle.