Sillis – pitkät perinne vailla vertaansa

Pääjuhlia seuraavana aamuna hauskanpito jatkuu edelleen. Tuolloin koittaa myös ”vuoden hauskimpana päivänä” tunnettu Silliaamiainen eli Sillis. Herkullista naposteltavaa ja hauskaa ohjelmaa on luvassa juhlakansalle salaisessa lokaatiossa aamusta iltaan, juomatarjoilua toki unohtamatta. Pako syksyisestä Suomesta on näissä kekkereissä taattu! Sillis ja sitä seuraavat jatkot saattavat vuosijuhlat ja samalla myös koko vujukauden arvoiseensa päätökseen. Näitä juhlia muistellaan taatusti koulun käytävillä ainakin seuraavaan sillikseen saakka! Voimmekin vain siis kysyä, när börjar?

TuKY of Caribbean – Sillis

Aurinko on juuri noussut horisontissa. Ympärillä leijailee vielä sumua ja janoinen kylteri raottaa silmänsä. On kulunut jo viikkoja ilman pienintäkään havaintoa tasaisesta maasta, eikä aamun olotilaa helpota huojuva laiva. Bermudan kolmiosta on jo selvitty, mutta määränpää on vielä saavuttamatta. Aarrekätkö, kuolleen kylterin kirstu, odottaa vielä löytäjäänsä.

 

Maata näkyvissä! Lähde sinäkin maakrapu mukaamme etelän lämpöön Turun KY:n suunnatessa kurssinsa kohti Karibiaa. Tämä Silliksenäkin tunnettu paratiisi odottaa arvoisiaan juhlijoitaan. Päästä siis sisäinen Jack Sparrowsi tai seireenisi vapaaksi ja hyppää sillisbus… siis sillislaivan kyytiin kohti tuntematonta.

 

Tämän vuoden sillisteema onkin merellinen Karibia. Juhlavieraiden bussit lähtevät Turun Kauppakorkeakoulun edestä klo 10.00, jossa jokaiselta kyytiä haluavalta tarkistetaan ranneke. Get on board!